Erdoğan ve Bahçeli iftarda bir araya geldi: MHP liderinin hediyesi dikkat çekti

Düzenleyen:
Erdoğan ve Bahçeli iftarda bir araya geldi: MHP liderinin  hediyesi dikkat çekti

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan iftarda MHP Lider Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a içinde 99 tane gülün olduğu bir vazo hediye etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile iftarda bir araya geldi. İftar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Özbek Otağı'nda gerçekleştirilirken Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Esmaül Hüsna'yı temsil eden 99 gül hediye etti.

Erdoğan ve Bahçeli iftarda bir araya geldi: MHP liderinin  hediyesi dikkat çekti

BAHÇELİ'DEN ANLAMLI HEDİYE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli iftar sofrasında bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelen Erdoğan ve Bahçeli, Külliye bahçesindeki Özbek Otağı'nda iftar yaptı. MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Esmaül Hüsna'yı temsil eden 99 gül hediye etti. Bahçeli'nin hediye ettiği güller iftar sofrasına konuldu.

Erdoğan ve Bahçeli iftarda bir araya geldi: MHP liderinin  hediyesi dikkat çektiErdoğan ve Bahçeli iftarda bir araya geldi: MHP liderinin  hediyesi dikkat çekti

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...