Eren Abluka operasyonlarında çok sayıda silah ve 5 tonluk yaşam malzemesi bulundu

Düzenleyen:
Eren Abluka operasyonlarında çok sayıda silah ve 5 tonluk yaşam malzemesi bulundu

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanlığı Tunceli’de Eren Abluka-7 operasyonları kapsamında örgütün deposu bulunduğunu, çok sayıda silah ve 5 tonun üzerinde gıda malzemesi ele geçirildiğini duyurdu.

Türkiye terörle mücadelede operasyonlarına tüm hızıyla devam ederken terör örgütü PKK'Ya darbe vurmaya devam ediyor. Başlatılan Eren Abluka Operasyonlarıyla beraber terör örgütü PKK köşeye sıkıştırıldı. Son düzenlenen operasyonlar kapsamında ise Tunceli'de PKK'ya ait çok sayıda silah ve yaşam malzemesi bulundu.

Eren Abluka operasyonlarında çok sayıda silah ve 5 tonluk yaşam malzemesi bulundu

İşçileri Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Tunceli’de Eren Abluka-7 operasyonları kapsamında, terör örgütü PKK'nın depesonun bulunduğu açıkladı. Ele geçirilen depoda teröristlere ait çok sayıda silah mühimmatı ve 5 tonun üzerinde gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Dün (26 Mayıs) gerçekleştirilen operasyonda ise ele geçirilen malzemelerin tam listesi şu şekilde:

40 adet 7,62x39 mm çapında Kaleşnikof Piyade Tüfeği mühimmatı,
2 adet Kaleşnikof Şarjörü,
72 adet mutfak tüpü,
210 lt mazot,
160 lt benzin,
200 adet pil,
6 adet kuzine sobası,
28 takım leşker kıyafeti,
200 metre leşker kumaşı,
10 adet uyku tulumu,
200 adet battaniye ile 5 tonun üzerinde muhtelif gıda, yaşam malzemesi ile giyim, tıbbi ve inşaat malzemesi ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın devamında ise "EREN ABLUKA operasyonlarına halkımızın da desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde devam ediliyor" ifadelerine yer verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...