Erzurum'da korkunç kaza: Beton mikserinin freni patladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Erzurum'da korkunç kaza: Beton mikserinin freni patladı

GÜNDEM Haberleri

Erzurum'da bir beton mikserinin freninin patlaması sonucu korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası yol trafiğe kapatıldı.

Erzurum’un Tortum ilçesi Aksu Mahallesi'nde bir beton mikserinin freni patladı. Bölgede hurda toplayan bir şahsa çarpan mikserin sürücüsü ve hurda toplayan Burhan Karanlıkbulut hayatını kaybetti.

BETON MİKSERİNİN FRENİ PATLADI

İhlas Haber Ajansı haberine göre; Doğukan Işık yönetimindeki 73 AAB 29 plakalı beton mikseri freninin patlaması sonucu bölgede hurda toplayan Burhan Karanlıkbulut’a çarptıktan sonra devrildi. Kazada Burhan Karanlıkbulut (29) olay yerinde hayatını kaybetti. Mikser şoförü Doğukan Işık ise (25) 112 ekipleri tarafından hastaneye götürülürken hayatını kaybetti.
Kaza sonrası yol ulaşıma kapanırken, güvenlik güçleri bölgede güvenlik tedbiri aldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Erzurum'da korkunç kaza: Beton mikserinin freni patladı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...