Eskişehir'de deprem oldu, AFAD son dakika olarak duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Eskişehir'de deprem oldu, AFAD son dakika olarak duyurdu

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son deprem haberi Eskişehir'den geldi. Seyitgazi merkezli sarsıntı çevre ilerde de hissedildi. AFAD ilk verileri paylaştı, işte son gelişmeler...

Yurdun dört bir yanından korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Bu defa Eskişehir sallandı, AFAD gece yarısı meydana gelen depreme ilişkin ilk verilerini paylaştı...

ESKİŞEHİR'DE DEPREM OLDU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Eskişehir'de meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki depremin merkez üssünü Seyitgazi olarak duyurdu. Saat 00.06'da meydana gelen sarsıntının derinliği ise 7 kilometre olarak ölçüldü. Paniğe kapılan bölge halkı kendini sokağa attı. Çevre illerde de hissedilen deprem sonrası herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadı. 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...