Esnaf babasını ölü buldu: 'Deprem' notu kafaları karıştı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Esnaf babasını ölü buldu: 'Deprem' notu kafaları karıştı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Malatya’da bir esnaf oğlu tarafından yanında “Sürekli deprem olacak korkusu ile yaşatmaktan yoruldum” notuyla ölü bulundu. Ölümü şüpheli bulunan esnafın cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi’nde dikkat çeken bir olay gündeme geldi. 

İPLE ASILI BULDU

İddiaya göre sabah saatlerinde Matbaacı sokakta bulunan işyerine gelen Yahya Ö.’den bir süre haber alamayan oğlu daha sonra basına ait işyerine geldiğinde Yahya Ö.’yü tavana iple asılı halde buldu.

Çevredekilerin yardımıyla şahıs bulunduğu yerden indirilirken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Esnaf babasını ölü buldu: 'Deprem' notu kafaları karıştı

NOT KAFALARI KARIŞTIRDI

Şahsın yanında “Sürekli deprem olacak korkusu ile yaşatmaktan yoruldum” notu bulununca akıllara cinayet süsü ihtimali geldi.

Ölümü şüpheli bulunan esnafın cenazesi Cumhuriyet Savcısı ile polis ekiplerinin incelemesinin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı.

TAHKİKAT BAŞLATILDI

Olayla ilgili başlatılan tahkikat başlatıldı. Tahkikatın sonunda garip olayın ihtihar veya cinayet olduğu ortaya çıkacak. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...