Evi küle döndü, hem şükretti hem sitem etti: Sözleri yürekleri sızlattı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da evi yanan ve tüm eşyaları kullanılamaz hale gelen adamın sözleri herkesi şaşkına çevirdi. Ev sahibi "Mal her zaman alınır ama can alınmaz. Cana da değer veren yok" sözleriyle dikkat çekti.

Antalya'nın Serik ilçesinde çıkan yangın sonrası evi küle dönen ve tüm eşyalarını kaybeden Tahsin Şengöz, "Mal her ama zaman alınır ama can alınmaz. Cana da değer veren yok" dedi.

ŞANS ESERİ EVDE KİMSE YOKTU

Yangın, Serik ilçesine bağlı Merkez Mahallesi 2020 Sokak'taki müstakil bir evde meydana geldi. Elektrik kontağından meydana geldiği tahmin edilen yangın sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede söndürülen yangın sonrası evde bulunan eşyalar tamamen kullanılamaz hale geldi. Şans eseri evde kimsenin bulunmadığı öğrenilirken, yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

"MAL HER ZAMAN ALINIR AMA CAN ALINMAZ"

Ev sahibi Tahsin Şengöz, evinde yangın olduğunu komşuların aramasıyla öğrendiğini belirterek, "Yangın esnasında evde kimse yoktu. Komşum aradı beni. Eve geldiğimde her şey yanmış, kullanılacak bir şey kalmadı evde. Mal her zaman alınır ama can alınmaz. Cana da değer veren yok" dedi.

Evi küle döndü, hem şükretti hem sitem etti: Sözleri yürekleri sızlattı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...