Eyüpsultan'da akılalmaz olay: Eski eşini vurduktan sonra yaptığı kan dondurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Eyüpsultan'da bir şahıs eski eşini kafasından vurdu. Ardından silahı kendi kafasına da doğrultarak intihar etti. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Eyüpsultan'da 1 ay önce boşandığı eski eşi tarafından önü kesilen kadın kafasından vurularak ağır yaralandı. Eski eşini ağır yaralayan adam, ardından intihar etti.

Olay, dün saat 03.30 sıralarında Kemerburgaz Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; arkadaşı ile beraber bir eğlence mekanında vakit geçiren Mehtap Ö. oradan ayrıldığı sırada 1 ay önce boşandığı eşi Aykut Ö. tarafından aracıyla önü kesildi. Aracından inen Aykut Ö., Mehtap Ö.'yü kafasından silahla vurdu. Mehtap Ö.'yü ağır yaralayan eski eş, silahı kendi kafasına doğrultarak olay yerinde intihar etti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

KADIN AĞIR YARALANDI

Ağır yaralanan Mehtap Ö. hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde Mehtap Ö.'ye arkadaşının kalp masajı yapma anları ise bir vatandaşın cep telefonu tarafından saniye saniye görüntülendi. Yine aynı görüntülerde mahalle bekçilerinin de Aykut Ö.'yü hayata döndürmek için kalp masajı yaptığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...