Eyüpsultan’da bir kadın silahlı saldırıya uğradı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Eyüpsultan’da korku dolu anlar yaşandı, motosiklet üzerinde yüzü maskeli 2 kişi yolda yürüyen bir kadın ateş etti. Yaralanan kadına ilk müdahaleye çevredekiler yaptı, o anlar ise kameralara böyle yansıdı.

Eyüpsultan‘da gündüz vakti meydana gelen olayda motosiklet üzerindeki yüzleri maskeli 2 kişi bilinmeyen bir nedenle silahla ateş açtı.

Saldırıda cadde üzerinde yürüyen E.D. isimli kadın yaralandı. Zanlılar olay yerinden hızla uzaklaşırken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Polisler çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlıkçılar da ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı E.D.’yi hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri kaçan şahısları yakalamak için geniş çaplı inceleme başlattı.

OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, motosikletli 2 şahsın ateş ettiği ve kadının yaralandığı görülüyor. Çevredeki vatandaşların da kadının yardımına koşması kameralara yansıyor.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...