Faciadan kıl payı! Rize’de yolun ortasında devasa çukur oluştu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Faciadan kıl payı! Rize’de yolun ortasında devasa çukur oluştu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Rize’de etkili olan yağışların ardından yolda çökme meydana geldi. Rize-Güneysu karayolunun 2. kilometresinde yaklaşık 5 metre derinliğinde bir çukur oluştu. Yol ulaşıma kapatıldı.

Rize’de gece saatlerinde başlayan yağış sonrası kent alarma geçti. Cadde ve sokaklar göle döndü, derelerde su seviyesi yükseldi. Çayeli ilçesinde şiddetli yağış sonrası tedbir amaçlı 8 ev boşaltılırken, 24 kişi tahliye edildi. Çevre ilçelerden gelen ekipler iş makineleriyle yol açma çalışmalarına başladı.

YOL ULAŞIMA KAPATILDI

Şiddetli yağışlar sonrası Rize-Güneysu karayolunda çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle ulaşım durduruldu. Yolun ikinci kilometresinde yaşanan çökme nedeniyle yaklaşık 5 metrelik çukur oluştu. O sırada yoldan bir aracın geçmemesi faciayı önledi. Jandarma ekipleri Rize-Güneysu karayolunun Güneysu istikametini trafiğe kapattı.

AYNI NOKTADA İKİNCİ KEZ

Öte yandan aynı noktada 3 yıl önce 26 Ağustos 2020 tarihinde yine şiddetli yağışlar sonrasında yolda 3 metre derinliği, 5 metre genişliğinde bir çukur oluşmuştu. Yol yapılan çalışmaların ardından bir süre sonra ulaşıma açılmıştı.

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...