Fethiye'de single atlayışından sonra kaybolan turist bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Fethiye'de single atlayışından sonra kaybolan turist bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Fethiye'de tatil yapan Kanada uyruklu 44 yaşındaki Richard Sean Taylor Babadağ'dan Single atlayış yaptıktan sonra kaybolmuştu. Kayıp turist bulundu.

Muğla'nın Fethiye ilçesine tatile gelen ve Ölüdeniz Mahallesi'nde konaklayan Kanada uyruklu 44 yaşındaki Richard Sean Taylor Babadağ'dan Single atlayış yaptıktan sonra, Belceğiz plajı yerine bilemediği başka bir noktaya iniş yaptı. 

48 SAATLİK ARAMA SONRASI BULUNDU

Kanadalı Richard Sean Taylor'un bu uçuşun ardından akşam saatlerinde konakladığı otele dönmeyince yakınları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye JAK, AFAD ile MAG ekipleri gönderildi. Ekipler, Babadağ çevresi ile Ölüdeniz, Faralya ve diğer mahallelerde Kanadalı Taylor'un bulunması için yaklaşık 48 saat arama-kurtarma çalışması yaptı. Ekipleri, sarp kayalıklardan saatlerde Kanadalı Richard Sean Taylor'u bulabilmek için seferber oldu.

YOLUNU KAYBETTİ

Taylor, 2 gün sonra yaya olarak Seydikemer ilçesi Karaağaç Mevkiine ulaştı. Taylor'un vatandaşlara kaybolduğunu ifade etmesi üzerine vatandaşlar olaydan jandarmayı haberdar etti. Jandarma ekipleri Kanadalı turist Richard Sean Taylor'u Karaağaç mevkiinden alıp, konakladığı Ölüdeniz'deki otele getirdi. Taylor havanın çok bulutlandığını, yolunu kaybettiğini söyleyip, Jandarma ekiplerine teşekkür etti.

SKYDİVİNG NEDİR?

Paraşütle atlama, serbest paraşüt, gökyüzü dalışı ya da skydiving olarak bilinen eğlence sporudur.

Fethiye'de single atlayışından sonra kaybolan turist bulundu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...