Firari terörist Bilal Hassan kameralara yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili eylemin kilit isimlerinden firari PKK/YPG üyesi Bilal Hassan’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen bombalı saldırıda 6 kişi ölmüş, 81 kişi de yaralanmıştı. Saldırıyı gerçekleştiren kadın terörist Ahlam Albashir, olaydan 10 saat sonra Küçükçekmece'de gözaltına alınımştı. Ayrıca olayla bağlantılı 50 kişi daha yakalanmıştı. Emniyetteki sorguları tamamlanan Albashir'in de aralarında olduğu 17 kişi, dün sevk edildikleri mahkemede tutulandı. Üç kişi adli kontrol şartıyla salıverilirken 29 şüphelinin de sınırı dışı edilmesi kararlaştırıldı.

YENİ GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI

Bu arada, emniyet birimleri, eylemin kilit istmi olan PKK/YPG'li terörist Bilal Hassan'ın izini sürüyor. Albashir ile Türkiye'ye 4 ay önce 'karkı-koca' kılığında Türkiye'ye gelen Hassan'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, PKK/YPG'li terörist bir araçtan inerek yolda yürüyor ve cep telefonuyla birini arayıp konuşuyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...