Futbolcuları Seçil Erzan'a Fatih Terim mi yönlendirdi? Dolandırıcılık skandalında flaş iddia

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Futbolcuları Seçil Erzan'a Fatih Terim mi yönlendirdi? Dolandırıcılık skandalında flaş iddia

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Aralarında Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Muslera gibi isimlerin de olduğu futbolda dolandırıcılık skandalında dikkat çekici iddia... Seçil Erzan'ın futbolcuları kendisine Fatih Terim'in yönlendirdiğini söylediği ortaya çıktı!

Futbol dünyasını sarsan dolandırıcılık davasında Fatih Terim'in de ifade verdi. Söz konusu ifadede, bankacı Seçil Erzan ile aralarında geçen konuşmadan bahseden Terim "Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok" dedi.

Gazeteci Deniz Zeyrek, FOX TV'de katıldığı bir programda dolandırıcılıkla suçlanan eski banka müdürü Seçil Erzan'ın "Futbolcuları bana Fatih Terim yönlendirdiği" dediğini iddia etti. 

"FATİH TERİM BİR ŞEYLER SAKLIYOR"

Zeyrek'in iddiaları şöyle:

"Seçil Erzan'la ilk tutuklandığında görüşen biri yazmış bana. Diyor ki; Fatih Terim benden 4 yıl boyunca 4 milyon dolar para aldı. ABD'de satın aldığı dairelerin mortgage ödemelerini de ben yaptım. Bu bilgiler ifadelere neden yansımamış anlamadım.

Hani Fatih Terim diyor ya "Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok" diye... Bir dönem nişanlısı olan avukatı aynı zamanda Fatih hocanın da avukatı. Sanki üç futbolcu hedef alınmış.

Seçil Erzan diğer futbolcuları bana Fatih Terim yönlendirdi, demiş."

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...