Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro seferlerine ‘Kurban Bayramı’ düzenlemesi: Ücretsiz olacak

- Güncelleme:
Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro seferlerine ‘Kurban Bayramı’ düzenlemesi: Ücretsiz olacak

GÜNDEM Haberleri

Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kurban Bayramı dolayısıyla 28 Haziran Çarşamba gününden 1 Temmuz Cumartesi gününe kadar Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz olacak.

Cumhurbaşkanı Kararına göre Kurban Bayramı’nda seferler ücretsiz olacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferlerinden yolculardan ücret alınmayacak.

İSTANBUL HAVALİMANI METROSU ÜCRETSİZ OLACAK

Buna göre, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 28 Haziran Çarşamba saat 00.00'dan (salı gününü çarşambaya bağlayan gece) başlayarak 1 Temmuz Cumartesi gün sonuna kadar Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferlerinden ücretsiz yararlanılacak.

KÖPRÜ VE OTOYOLLARDA ÜCRETSİZ ULAŞIM

Öte yandan, bayram tatilinde Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki köprü ve otoyollar ile Başkentray, Marmaray ve İZBAN seferleri ile belediyelerin toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanılacağına ilişkin düzenleme, daha önce Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...