Gaziantep’te yangın paniği: Park halindeki 5 araç küle döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gaziantep’te yangın paniği: Park halindeki 5 araç küle döndü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Gaziantep'te sabah saatlerinde yangın paniği yaşandı. Akaryakıt istasyonu yakınlarında çıkan yangında 5 araç kül oldu. kundaklama şüphesiyle 1 şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep'te sabah saatlerinde Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, akaryakıt istasyonu yakınlarında park halinde bulunan 5 araç bilinmeyen bir nedenle bir anda alev alev yanmaya başladı. Yangını gören çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerin çok sayıda itfaiye ile polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Gaziantep’te yangın paniği: Park halindeki 5 araç küle döndü

5 ARAÇ KÜLE DÖNDÜ

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede büyüyen ve park halindeki araçlar ile araçların önünde bulunduğu boş binayı saran yangına müdahale etti. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu daha fazla büyümeden söndürüldü. Yangın nedeniyle ölen yada yaralanan olmazken park halinde bulunan 5 araç kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan olayla ilgili kundaklama şüphesiyle bir şahıs gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...