Gazze için Türkiye'nin 81 ilinde camilerden sela sesleri yükseldi

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Gazze için Türkiye'nin 81 ilinde camilerden sela sesleri yükseldi

GÜNDEM Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

İsrail'in Filistin'e düzenlediği korkunç saldırılarında hayatını kaybedenler için yurt genelindeki camilerden selalar okundu. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, dün gece yaptığı açıklamada öğle namazı öncesi bütün camilerde salalar okunacağını ve öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacağını açıklamıştı.

İsrail'in dün akşam saatlerinde Gazze'de hastaneye düzenlediği saldırılar sonrası 500 kişi hayatını kaybetti. Filistin'e düzenlenen saldırılarda hayatını kaybedenler için Türkiye genelindeki camilerde öğle namazı öncesi sela okundu. Hayatını kaybedenler için öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacak. 

Konuyla ilgili Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "İsrail'in Filistin'de yaptığı saldırılarda vahşice katledilen Müslüman kardeşlerimiz için bugün öğle namazı öncesi bütün camilerde salalar okunacak ve öğle namazını müteakip gıyabi cenaze namazı kılınacaktır" açıklamasını yapmıştı. 

https://twitter.com/DIBAliErbas/status/1714386249446760597

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...