Gece dışarı çıkmaya korkar oldular… ‘Çöp Canavarı’ bir mahallenin kabusu oldu!

- Güncelleme:
Gece dışarı çıkmaya korkar oldular… ‘Çöp Canavarı’ bir mahallenin kabusu oldu!

GÜNDEM Haberleri

Bayburt’un Şingah Mahallesinde görülen ‘Çöp Canavarı’ mahallenin kabusu oldu. Gece geç saatlerde çöplere dadanan çöp canavarı nedeniyle mahalleli çöp atmaya korkar oldu. Yetkililerden yardım isteyen Beyhan Köse isimli vatandaş, “Çöplerimizi atınca acaba çöpün içinde mi, bizi mi yakalayacak, bizlere bir şey mi yapacak diye tedirginiz” diye konuştu.

Bayburt’un Şingal Mahallesinde yaşayanların başı ‘Çöp Canavarı’ ile dertte. Mahalle sakinlerinin iddiasına göre gece geç saatlerde gelen 'Çöp Canavarı' lakaplı şahıs çöpleri etrafa dağıttıktan sonra gözden kayboluyor. Gece çöp atmaya giderken korkan vatandaşlar, kimliği belirsiz şahsın bir an önce bulunmasını istiyor.

“KORKUMUZDAN ÇÖPÜN BAŞINA GELEMİYORUZ”

"Bugün çöpleri karıştıran, yarın evimize girip, evimizi karıştırır" diyerek konuşan Beyhan Köse isimli vatandaş, "Çöp atmaya geldiğimiz zaman korkuyla geliyoruz. Son zamanlarda mahallemizde kim olduğu belli olmayan bir vatandaş ortaya çıktı. Deli mi, akıllı mı belli değil, akıllı olsa zaten bu işleri yapmaz. Gece saatinde çöpleri karıştırıyor, biz de korkumuzdan çöplerimizi atmak için çöpün başına gelemiyoruz. Ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız, yetkililerden bir şeyler bekliyoruz." dedi.

Gece dışarı çıkmaya korkar oldular… ‘Çöp Canavarı’ bir mahallenin kabusu oldu!

Çöpleri dağıtarak çirkin görüntüye sebep olan şahsın akıl sağlığından şüphe duyduklarını belirten Köse, "Ciddi anlamda korkuyoruz, acaba bu vatandaş çöpleri niye karıştırıyor. Etrafı da dağıtıyor, biz çöpleri çirkin bir görüntü olmasın topladık. Eskiden kapı, penceremiz açık yatardık şimdi korkuyoruz. Acaba bu çöpleri karıştıran gelip evimizi de karıştırır mı diye düşünmeden duramıyoruz. Bu şahısın belirli bir saati yok, galiba alarm kurup geliyor, sabah kalkıyoruz her yer çöp.

“ÇÖP CANAVARI KABUSUMUZ OLDU”

Komşumuz videoya çekmiş ama gecenin karanlığında kadın mı, erkek mi olduğu ayırt edilmiyor. Mahalleli de yanına korkudan dolayı yaklaşamıyor, çoluk-çocuğa zarar verir diye de ayrıca korkuyoruz. Ben 44 senedir Bayburt'tayım, böyle bir şey hiç görmedim, çöp canavarı kabusumuz oldu. Çöplerimizi atınca acaba çöpün içinde mi, bizi mi yakalayacak, bizlere bir şey mi yapacak diye tedirginiz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

                       

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...