Gezmeye diye çıktı, bir daha haber alınamadı: Fethiye’de kaybolan Alman turistten acı haber

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gezmeye diye çıktı, bir daha haber alınamadı: Fethiye’de kaybolan Alman turistten acı haber

GÜNDEM Haberleri

Fethiye'de 24 gün önce gezmek için dışarı çıkan Fabian Philippe Faranz Wetzel'den (27) bir süre haber alınamadı. Durumun ekiplere bildirilmesinin ardından arama çalışmaları başlatıldı ve Alman turistten acı haber geldi. Genç turistin cesedi Kelebekler Vadisi'nin uçurumunda bulundu.

Tatile Fethiye'ye gelen Alman turist gezmek için dışarı çıktı ancak bir daha dönemedi. 27 yaşındaki Fabian Philippe Faranz Wetzel, 4 gün önce Ölüdeniz Mahallesi'nde bulunan Likya yoluna yürüyüş için gitmiş ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

CESEDİ UÇURUMDA BULUNDU

Kayıp turistin arama çalışmaları devam ederken, Ölüdeniz Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri Kelebekler Vadisi uçurumda bir ceset buldu. Cesedi inceleyen ekipler cesedin çantasından çıkan pasaportun turist Fabian Philippe Faranz Wetzel'e ait olduğunu belirledi.

Ceset, kesin kimlik tespiti ve ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...