Giyimini beğenmediği genci yumruklamıştı… Metro saldırganı serbest bırakıldı!

- Güncelleme:
Giyimini beğenmediği genci yumruklamıştı… Metro saldırganı serbest bırakıldı!

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’da metroda bir yolcuya giyimini nedeniyle hakaret eden ve üzerine yürüyen saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şahıs ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul'da metro içinde vatandaşın giyimi nedeniyle kavga çıkaran şahıs ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 14 Mayıs günü Merter Metrosu içerisinde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, bir şahıs başka bir şahsı giyiminden dolayı hakaret ederek tartışma çıkarmıştı. Çıkan tartışma sonucunda da şüpheli şahıs vatandaşa yumrukla saldırmıştı. Olay anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek sosyal medyada paylaşması üzerine video gündeme geldi.

SALDIRGAN SERBEST BIRAKILDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise gündeme gelen video üzerinden çalışma başlattı. Çalışmalar çerçevesinde, metro içindeki güvenlik kameraları detaylıca incelendi. İncelemelerin ardından kimliği tespit edilen H.O. isimli şahıs, yakalanarak gözaltına alındı. Konu ile ilgili yakalanan şahıs “Kasten Yaralama-Tehdit- Hakaret-Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik Veya Aşağılama” suçlarından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.

Giyimini beğenmediği genci yumruklamıştı… Metro saldırganı serbest bırakıldı!

NE OLMUŞTU?

İstanbul'da bir şahıs Atatürk Havalimanı metrosunda bulunan iki gence giyiminden dolayı önce ağır küfürlerde bulundu ardından 'Türkiye'den git' diyerek yumruklarla saldırdı. Skandal olay sosyal medyada büyük tepki çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...