Gölette boğularak hayatını kaybeden 3 çocuğun cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan alındı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Silivri’de girdikleri gölette boğularak hayatını kaybeden yabancı uyruklu 3 çocuğun Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemelerin ardından aileye teslim edildi.

Silivri'de meydana gelen üzücü olayda, gölette girdikten sonra boğulan yabancı uyruklu 3 çocuğun cenazesi ailesi tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan teslim alındı.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Dün akşam saatlerinde Silivri Değirmenköy’de bulunan gölette serinlemek için giren ve hayatını kaybeden yabancı uyruklu 3 çocuğun cenazesi Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu’na getirilmişti.

Babası tarafından göletten çıkarıldıktan sonra ambulans ile hastaneye kaldırılan Mutaz Al Mohamad (10), yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, gölde kaybolan Khaled Al Mohamad (6) ve Muhammed Al Mohamad (5), için arama kurtarma çalışmaları gerçekleştirilmişti.

Ekiplerin uzun süren çalışmasının ardından 2 çocuğun cansız bedenine ulaşılmıştı. Gölde hayatını kaybeden 3 çocuğun cenazeleri Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemelerin ardından aileye teslim edildi.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...