Silivri'de sulama göletine giren 3 küçük çocuk boğuldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'nin birçok bölgesinden peş peşe boğulma haberleri geldi. İstanbul Silivri'de sulama göletine giren 3 küçük kardeş, anne babasının gözü önünde can verdi. Van Gölü de bir genci yuttu. Kayseri'de ise bir genç ırmakta boğuldu.

Samsun'da 3 çocuğun boğulmasının ardından bir acı haber de İstanbul'dan geldi. Silivri Değirmenköy Sulama Göleti'ne giren Suriye uyruklu M.E.M (10), H.E.M (7) ve M.E.M (6) bir süre sonra çırpınmaya başladı.

ANNE BABANIN EN BÜYÜK ACISI

Baba H.E.M. ile çevredekiler hemen harekete geçti. Kardeşlerden ilk olarak M.E.M. çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan çocuk kurtarılamazken bölgeye sevk edilen ekipler de H.E.M ile M.E.M'ye ulaştı. Karaya alınan iki kardeşin de öldüğü belirlendi. Anne ve baba gözyaşları içinde çocuklarının cansız bedenine sarıldı.

VAN GÖLÜ GENCİ YUTTU

Van Gölü’nde de bir boğulma bakası yaşandı. Çarpanak adası sahilinde suya giren Saadettin Çekmen (27) kayboldu..AFAD ve polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda gencin cansız bedenine ulaşıldı. Kayseri Yahyalı ilçesine bağlı Çavdaruşağı Mahallesi’ndeki ırmakta yüzen 21 yaşındaki E.B. de boğuldu.

KARADENİZ'DE KAYBOLAN KÜÇÜK AHMET ARANIYOR

Öte yandan, Samsun Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi, Golf Kulübü mevkiinde denize giren Elif Nur (11), kardeşi Oğuzhan Topçu (8) ile ikiz kuzenleri Ahmet (11) ve Sümeyya İncilay Altundal (11) akıntıya kapılarak kaybolmuştu. Bölgeye sevk edilen dalgıç polisler, Elif, Oğuzhan ve Sümeyye'yi sudan çıkarmıştı. Hastaneye kaldırılan çocuklardan Oğuzhan'ın tedavisi sürerken iki kız hayatını kaybetti. Ahmet Altundal'a ise henüz ulaşılamadı. Ekipler hem denizde hem de kayalık kenarlarında aralmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı - İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...