Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Samsun'dan yürek parçalayan haber! Dalgalar 4 çocuğu yuttu

Samsun'dan yürek parçalayan haber! Dalgalar 4 çocuğu yuttu
Fotoğraf Başlığı Samsun'dan yürek parçalayan haber! Dalgalar 4 çocugu yuttu

Günün en korkunç haberi Samsun'dan geldi. Yeğenlerini ve iki evladını denize götüren Osman Topçu hayatının felaketini yaşadı. Bir anda dalgalara kapılan çocuklardan 2'si hayatını kaybetti, 1'i kurtarıldı diğeri ise kayıplara karıştı.

Kaydet
a- | +A

Samsun’da serinlemek için denize giren çocuklar akıntıya kapıldı. Can pazarının yaşandığı felakette 2 çocuk boğuldu, 1 çocuk kayıplara karıştı, 1 çocuk da kurtarıldı. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Feci olay, Atakum ilçesi Golf Kulübü mevkisinde saat 16.30 sıralarında yaşandı.

Samsun'dan yürek parçalayan haber! Dalgalar 4 çocuğu yuttu
Başlık ResmiSamsun'dan yürek parçalayan haber! Dalgalar 4 çocuğu yuttu

4 ÇOCUK BİR ANDA AKINTIYA KAPILDI

Osman Topçu (44), çocukları Elifnur (11) ve Oğuzhan Topçu (8) ile ikiz olan yeğenleri Ahmet (10) ve İncilay Altundal’ı (10) Golf Kulübü arkasına denize götürdü. Osman Topçu ile birlikte denize giren çocuklar bir süre sonra akıntıya kapıldı.

Samsun'dan yürek parçalayan haber! Dalgalar 4 çocuğu yuttu
Başlık ResmiSamsun'dan yürek parçalayan haber! Dalgalar 4 çocuğu yuttu

2 ÇOCUK BOĞULDU, 1'İ KURTARILDI DİĞERİ İSE KAYIP

Korkunç olaya şahit olan vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bölgedeki cankurtaranlar da olaya müdahale etti.
Kısa sürede olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü dalgıç polisleri Oğuzhan Topçu ve İncilay Altundal’ı sağ olarak kurtardı, Elifnur Topçu’yu kalbi durmuş halde sahile çıkardı. Ahmet Altundal ise denizde kayboldu. Dalgıç polislerin uzun süre kalp masajı yaptığı Elifnur Topçu ve İncilay Altundal özel bir hastaneye, Oğuzhan Topçu ise Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. İncilay Altundal ve Elifnur Topçu sağlık çalışanlarının tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Samsun'dan yürek parçalayan haber! Dalgalar 4 çocuğu yuttu
Başlık ResmiSamsun'dan yürek parçalayan haber! Dalgalar 4 çocuğu yuttu

BABA OSMAN TOPÇU EN BÜYÜK ACIYI YAŞADI

Denizde kaybolan Ahmet Altundal’ı arama çalışması başlatıldı. Olaya tanık olan baba Osman Topçu büyük acı yaşadı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

BAKMADAN GEÇME
Van Gölü
HABER

Van Gölü'nde korkunç olay! Serinlemek için giren 2 kişi boğuldu

Konya
HABER

Konya'da dehşet! Boğulan yakınını kurtarmak istediler birlikte can verdiler

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.