Gülümseten gözleme ziyafeti: Bakan Kirişçi pişirdi, Cumhurbaşkanı Erdoğan yedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yeni evine kavuşan Rıfat Akça'yı ziyaret etti. Gözleme hazırlanan evde, Bakan Kirişçi de kolları sıvadı. Gözleme yapımına yardım eden Kirişçi, Cumhurbaşkanı Erdoğana da ikram etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kalemler Mahallesi'nde gerçekleştirilen Manavgat-Akseki Yangın Afeti Sonrası Köy Konutları Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. Erdoğan, törenin ardından Manavgat ilçesinde yeni evine kavuşan Rıfat Akça'yı ziyaret etti. Daha sonra Erdoğan'a, evin önünde sac üzerinde pişirilen gözlemelerden ikram edildi. Gözleme yapımına Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci de yardım etti.

GÜLÜMSETEN ANLAR

Aileyle sohbet eden Erdoğan, telefonla da ev sahibi Akça'nın bir yakınıyla görüntülü görüştü. Daha sonra Erdoğan'a, evin önünde sac üzerinde pişirilen gözlemelerden ikram edildi. Gözleme yapımına Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci de yardım etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aileyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gülümseten gözleme ziyafeti: Bakan Kirişçi pişirdi, Cumhurbaşkanı Erdoğan yedi
Bakan Kirişçi'nin gözleme yapımına yardıma başlamasıyla keyifli anlar yaşandı.

"CUMHURBAŞKANIMIZ EVİMİZE GELDİ, ÇOK MUTLU OLDUK"

Ziyaretin ardından gazetecilere konuşan 69 yaşındaki Rıfat Akça, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı evinde ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, yangında evini kaybettiği için üzüldüğünü ancak artık yeni evlerinin yapıldığını söyledi.

Bu süreçte kirada kaldığını anlatan Akça, "Yeni evlerimiz yapıldı, çok memnununuz. Cumhurbaşkanımız evime geldi, çok mutlu oldum, onunla konuştum. Cumhurbaşkanıma gözleme ve çay ikram ettik. Yemekler yapmıştık. Kızım, oğlum, gelinim, tüm akrabalar geldi. Kalabalık misafirimiz vardı. Memnun olduk." diye konuştu. 

(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...