Günlerdir kayıptı, farklı bir şehirde bulundu!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Günlerdir kayıptı, farklı bir şehirde bulundu!

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Edirne'de kaybolan öğretim görevlisinden iyi haber geldi. Çanakkale'de bulunan öğretim üyesi bazı sorunlarını halledip yalnız kalmak istediğini dile getirdikten sonra evine dönmeye karar verdi.

Edirne'de kaybolan öğretim üyesinin aslında evini terkettiği öğrenildi. Çanakkale'de bir köyde bulunan öğretim görevlisi durumunun iyi olduğunu ve bir köyde misafir edildiğini anlattı.
İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Edirne'nin Keşan ilçesinde 5 gündür haber alınamayan öğretim görevlisi Çanakkale'de bulundu.

İddiaya göre, Yeni Mahalle'deki evinden 6 Eylül tarihinde çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Trakya Üniversitesi Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Gökcan Tazeler, Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Kocaçeşme köyünde bulundu.

Bir süre önce köye gelerek köy halkının misafir ettiği Tazeler’in bulunduğu haberini alan yakınları, Kocaçeşme köyüne gitti. Tazeler’in, “Biraz sorunlarım vardı, kafamı toplayıp yalnız kalmak istedim. Kocaçeşme halkı tarafından bir süre misafir edildim. Sağlık durumum iyi, kimse merak etmesin. Ailemle mutlu bir hayata başlamak üzere evime dönüyorum” dediği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...