Manisa'dan feci kaza! 8 yaşındaki Eymen babasının kullandığı traktörün altında kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Manisa'dan feci kaza! 8 yaşındaki Eymen babasının kullandığı traktörün altında kaldı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Günün en acı haberi Manisa'dan geldi. Babası ile traktöre binen 8 yaşındaki Eymen bir anda yere düştü. Neye uğradığını şaşıran baba traktörden indiğinde acı manzara ile karşılaştı. Talihsiz çocuk kaldırıldığı hastanede can verdi.

Manisa'da meydana gelen kazada babasının traktörün altında kalan küçük çocuk hayatını kaybetti. Feci kaza, bugün öğlen saatlerinde Turgutlu ilçesine bağlı Altay Mahallesi Şehitler Yolu üzerinde yaşandı. 

BABASININ KULLANDIĞI TRAKTÖRDEN DÜŞTÜ

8 yaşındaki İsmail Eymen Ö., babası O.N.Ö.'nin kullandığı traktörden düştü. Bir anda neye uğradığını şaşıran baba traktörü durdurarak çocuğunun yanına koştu.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE CAN VERDİ

Kazayı gören vatandaşlar durumu anında yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesine götürülen talihsiz çocuk burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili emniyet ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...