Hakkari'de sahur vakti korkutan deprem!

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son deprem haberi Hakkari'den geldi. Sahura uyanan vatandaşlar büyük panik yaşadı. AFAD Yüksekova merkezli depreme ilişkin ilk verilerini paylaştı...

Yurdun dört bir yanından korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Samsun'daki 4 büyüklüğündeki depremin ardından bu defa Hakkari sallandı. Yüksekova ilçesinde sahura uyanan vatandaşlar büyük korku yaşadı.

UZMANLARDAN  "7 ÜSTÜNDE DEPREM" UYARISI

Aylardır bölgede sık sık depremler meydana gelirken, yer bilimcileri tarafından Hakkari’de 7 ve üzeri büyüklüğünde deprem beklendiği de belirtiliyor.

AFAD İLK VERİLERİ AÇIKLADI!

Deprem, AFAD verilerine göre, saat 03.37'de merkez üssü Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yerin 5,0 kilometre derinliğinde 3,1 büyüklüğünde meydana geldiği. Depremde can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...