Hamza Dağ miting öncesi net konuştu: Gazze'de terörle mücadele yok, soykırım var!

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Hamza Dağ miting öncesi net konuştu: Gazze'de terörle mücadele yok, soykırım var!

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

'Büyük Filistin Mitingi' öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Gazze'de birilerinin söylediği gibi terörle mücadele yok, ortada tamamen sivil, genç, kadın, çocuk, yaşlı, hamile demeden soykırıma uğrayan bir millet var" ifadelerini kullandı.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında 22.güne girildi. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Gazze'ye destek için 'Büyük Filistin Mitingi' organize etti. Saat 15:00'da başlayacak mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katılacak. Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilecek olan miting öncesi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıklamalarda bulundu. Dağ, "Ekim'den bugüne dünyanın gözü önünde Gazze'de dram yaşanıyor. Her gün vefat sayıları paylaşılıyor, bunların yarısı çocuk. Gazze'de birilerinin söylediği gibi terörle mücadele yok, ortada tamamen sivil, genç, kadın, çocuk, yaşlı, hamile demeden soykırıma uğrayan bir millet var" dedi. 

Hamza Dağ konuşmasının tamamında şu ifadeleri kullandı:

SOYKIRIMA UĞRAYAN BİR MİLLET VAR

"Bugün hem Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutluyorum. Yarın da en iyi şekilde kutlayacağız. 7 Ekim'den bugüne dünyanın gözü önünde Gazze'de dram yaşanıyor. Her gün vefat sayıları paylaşılıyor, bunların yarısı çocuk. Gazze'de birilerinin söylediği gibi terörle mücadele yok, ortada tamamen sivil, genç, kadın, çocuk, yaşlı, hamile demeden soykırıma uğrayan bir millet var. Batı'ya geldiğimizde ikiyüzlülüğü çok net görüyoruz. Demokrasi, insan hakları sözünü sürekli dillendiren Batı'nın bu süreçte şehit olan insanlar için sessiz olduğunu görüyoruz."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...