Hatay'da 275 gün sonra enkaz altında ceset bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Hatay'da 275 gün sonra enkaz altında ceset bulundu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerin başında Hatay yer aldı. 275. günde bölgede enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken 1 kişinin daha cesedi bulundu.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta 9 saat ara ile iki büyük deprem meydana geldi. 11 ilde binlerce bina enkaz yığınına döndü altında kalan 55 binden fazla insan canından oldu. Depremin en çok etkilediği illerin başında yer alan Hatay'da asrın felaketinin 275. gününde enkaz altından ceset çıktı.

ENKAZDAN CESET ÇIKTI

Antakya ilçesi Akevler Mahallesi'nde depremde yıkılan bir binanın temelinin kaldırılması için yürütülen çalışmalarda enkazdan ceset çıktı. Yabancı uyruklu bir şahsa ait olduğu düşünülen ceset, bölgedeki incelemenin ardından Hatay Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cesedin kimliği yapılan DNA çalışmalarıyla belirlenecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...