Hatay'da korkutan deprem! AFAD'dan açıklama geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hatay'da korkutan deprem! AFAD'dan açıklama geldi

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Deprem bölgesinden korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Dün gece Kahramanmaraş'ta saat 01:15 sularında meydana gelen 3,5'lik depremin ardından Hatay da sallandı. Bölge halkı yine aynı korkuyu yaşarken AFAD ilk verileri paylaştı, işte son gelişmeler...

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 ilde büyük yıkım yaşandı. 50 bin 783 kişinin öldüğü, 107 bin 204 kişinin yaralandı. Bölgede yürekleri ağza getire sarsıntılar sürüyor. Gece saat 01:15 sularında Kahramanmaraş Nurhak'ta 3,5 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD deprem sonrası verileri paylaştı. 

HATAY DA SALLANDI

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden en çok etkilenen illerinde başında ise Hatay yer aldı. Asrın felaketinde Hatay'da hayatını kaybedenlerin sayısı 22 bine ulaşmıştı. il genelinde 2 bine yakın kişinin ise kimliği belirlenememişti. Saat 04:50 sularında Hatay'da bir deprem daha oldu. AFAD'dan yapılan açıklamada depremin büyüklüğü 3,3 olarak duyuruldu. Arsuz merkezli sarsıntı yerin 6.92 KM derinliğinde gerçekleşirken, deprem ML ölçüsüyle kayda alındı.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede Tunceli, İstanbul, Elazığ, Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...