Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Her yer toz duman oldu! Diyarbakır’da bina yıkıldı, ulaşım durdu

Her yer toz duman oldu! Diyarbakır’da bina yıkıldı, ulaşım durdu
Fotoğraf Başlığı Her yer toz duman oldu! Diyarbakir’da bina yikildi, ulasim durdu

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerin enkaza dönen binaların yıkımı sürüyor. Diyarbakır’da ağır hasarlı binaların yıkımında toz bulutu oluştu. Araç trafiği durduruldu, ulaşım kontrollü bir şekilde sağlandı.

Kaydet
a- | +A

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Diyarbakır’da ağır hasarlı olarak belirlenen binaların yıkımı kontrollü bir şekilde devam ediyor. Merkez Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan 9 katlı binanın yıkımı gerekli işlemleri yapıldıktan sonra sorumlu firma tarafından kontrollü bir şekilde yapıldı. Yıkım anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Toz bulutunun oluştuğu caddede kısa süreli araç trafiği meydana geldi. Polis ekipleri, uyarıda bulunarak ulaşımı kontrollü bir şekilde sağladı.

Her yer toz duman oldu! Diyarbakır’da bina yıkıldı, ulaşım durdu
Başlık ResmiHer yer toz duman oldu! Diyarbakır’da bina yıkıldı, ulaşım durdu

ASRIN FELAKETİ KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem 6 Şubat 2023’de tüm Türkiye’yi derinden etkiledi. Tüm dünyadan binlerce insanın yardım seferberliği başlattığı ve ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen deprem 10 ilde büyük yıkıma sebebiyet verdi.

BAKMADAN GEÇME
Enkaz kentten geriye maketleri kaldı
HABER

Enkaz kentten geriye maketleri kaldı

Diyarbakır
HABER

Diyarbakır'da ağır hasarlı bina yıkım esnasında çöktü: Çevredekiler aynı korkuyu yaşadı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.