Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Hipodromda temizlik görevlisini döven zanlı serbest kaldı

Hipodromda temizlik görevlisini döven zanlı serbest kaldı
Fotoğraf Başlığı Hipodromda temizlik görevlisini döven zanli serbest kaldi

İzmir'in Buca ilçesinde bulunan TJK Şirinyer Hipodromu'nda bir temizlik işçisi görevinin başındayken dayak yedi. At yarışlarını izlemeye gelen bir kişi işçiye önce sözlü sonra fiziksel saldırıda bulundu. Zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaydet
a- | +A

İzmir Buca'daki Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Şirinyer Hipodromu’nda çekilen bir görüntü, sosyal medyada tepkilere sebep olmuştu. At yarışlarının ardından stadı süpüren temizlik görevlisi İrfan G, seyirci M.D'nin saldırısına uğramıştı. Şahıs, yaşlı adamı itip kaktıktan sonra tokatlamıştı. Bu anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansımıştı.

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI, SERBEST KALDI

Olayın ardından İrfan G, yakınları, avukatı ve çalıştığı temizlik firmasının yetkilisi ile birlikte Buca Şirinyer Polis Merkezi Amirliği'ne gidip saldırgandan şikayetçi oldu. Karakol çıkışında konuşan İrfan G., bu işi daha fazla uzatmak istemediğini söyledi. Gözaltına alınan M.D, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.