İETT otobüsü kaydı, durdurmaya çalışan şoför altında ezildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İETT otobüsü kaydı, durdurmaya çalışan şoför altında ezildi

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sultangazi'de bilinmeyen bir nedenle kaymaya başlayan İETT otobüsünü arkasına geçerek durdurmaya çalışan şoför, ezilerek ağır yaralandı.

İstanbul Sultangazi'de bulunan Mescid-i Selam durağına park etmek üzere durağa otobüsü yanaştıran şoför, dehşeti yaşadı. Şoför indikten sonra otobüs henüz bilinmeyen bir nedenle geriye doğru kaymaya başladı.

O esnada paniğe kapılan şoför, otobüsün arkasına geçerek kaymakta olan otobüsü elleriyle iterek durdurmaya çalıştı. İddiaya göre çevredeki vatandaşlar sürücüye durması için "Dur, ne yapıyorsun?" şeklinde uyarıda bulundu. Otobüs geri geri kayarak önce şoförü ezerek üstünden geçti, daha sonra ise park halindeki taksiye çarparak durabildi.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Olayı gören vatandaşlar hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ezilen İETT şoförü ağır yaralı olarak en yakındaki hastaneye götürüldü. Sürücünün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri olay yerini şeritle çevreleyerek güvenlik önemli alırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri de kazanın yaşandığı yerde incelemede bulundu.

"ŞOFÖR YERDEYKEN LASTİKLER ÜZERİNDEN GEÇTİ"

Olaya şahit olan taksi sürücüsü Yılmaz Yemci gördüklerini şöyle anlattı:

"Ben geldim ve arabamı en öne park ettim. İETT otobüsü de tam dipte duruyordu. Ben tam aracımdan inmek üzereyken İETT otobüsünün kayarak arkaya doğru geldiğini gördüm. İETT şoförü de iki eli ile aracı durdurmaya çalışıyor. Yanında iki üç tane arkadaşı vardı, onlar da 'Sen ne yapmaya çalışıyorsun?' dediler. O sırada otobüs adamı altına aldı. Ben de otobüsün çok hızlı geldiğini görünce aracımdan indim, bu tarafa doğru kaçtım. Otobüs de 3 tane arabaya çarparak bu hale getirdi. Şoför yerdeyken lastikler üzerinden geçti, kanlar içerisindeydi, ne olur bilemiyorum. Durumu ağır olarak hastaneye götürüldü. Ben çok süratli geldiğini görünce kaçtım" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...