İki ailenin hayatı kahvaltı sofrasında karardı! Babasını öldüren gencin anlattıkları kan dondurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İki ailenin hayatı kahvaltı sofrasında karardı! Babasını öldüren gencin anlattıkları kan dondurdu

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kayseri'de öz ailesi tarafından teyzesine verilen ve evlatlık olduğunu ortaokul döneminde öğrenen genç, yıllar sonra öz ailesine kahvaltıya gittiğinde dehşet saçtı. Babasını kahvaltı sofrasında öldüren gencin, mahkemede anlattıkları kan dondurdu.

Kayseri’de geçen yıl Şubat ayından yaşanan olayda, sabah saatlerinde evlatlık verildiği ve annesi olarak bildiği teyzesi T.E. ile öz anne ve babasına kahvaltıya giden A.E., kahvaltı sofrasında bir anda eline aldığı bıçakla eniştesi olarak bildiği öz babası M.Ö.’yü bıçakladı.

Kanlar içinde yere yığılan M.Ö. sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen A.E. ise ekipler tarafından gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bugün olayla ilgili duruşmada dinlenen A.E.'nin söyledikleri ise kan dondurdu.

A.E. ifadesinde şunları söyledi;

“Ben olay günü ne olduğunu, nasıl olduğunu bile hatırlamıyorum. Sadece o gün sabaha karşı dairede oturan aslında öz annem ve babamlara kahvaltıya gittik. Ben zaten psikolojik ilaçlar kullanıyorum.

BENİ ÖLDÜRMEYE GELDİLER DİYE KORKTUM

Hep birlikte kahvaltı yaparken bir anda camdan binanın otoparkına 2 kişinin girdiğini gördüm. Beni öldürmeye geldiler diye korktum.

Elime bıçağı ne zaman aldım, nereden aldım bilmiyorum. Gözümü açtığımda ağabeyim üstümde beni tutmaya çalışıyordu. Sonra eniştem diye bildiğim aslında öz babam M.Ö. yerde yatıyordu.

EVLATLIK VERİLDİĞİMİ ORTAOKULDA ÖĞRENDİM

Ben evlatlık verildiğimi ortaokul dönemlerimde öğrendim ama kesinlikle hiç üzülmedim, ben hepsini de çok severim. Konunun bununla hiç alakası yok.”

AİLE ŞİKAYETÇİ OLMADI

Müştekilerden H.Ö., T.E. ve H.Ö. ise A.E.’nin anlattıklarının doğru olduğunu söyleyerek, şikayetçi olmadıklarını ifade etti.

İKİ BABANIN DA MEZARLARI AÇILACAK

Mahkeme heyeti, A.E.’nin M.Ö.’nün çocuğu olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yapılmasına karar vererek M.Ö. ve öz babası olarak bildiği eniştesi S.Y.E.’nin mezarlarının açılmasına karar verdi. Duruşma, eksiklerin tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendi.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...