İlk sahurda 'yeni nesil davulcu' sürprizi! Duyan cama koştu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Ramazan ayının ilk sahurunda İstanbul Esenler'de davul sesini duyan cama koştu. Vosvoslarla sokak sokak gezerek vatandaşları uyandıran grup adeta ilgi odağı oldu.

Ramazan ayı geldi, davulcuların mesaisi başladı. Ramazan ayının sembollerinden sayılan davulcular her yıl olduğu gibi bu yıl da maniler eşliğinde vatandaşları sahura kaldırırken, İstanbul Esenler'deki davulcular görenleri şaşkına çevirdi.

İLGİ ODAĞI OLDULAR

Vosvos araçların arkasına bağlanmış davullar ve ses sistemleri ile Nine Hatun Mahallesi'nde vatandaşları sahura kaldıran bir grup, uyanıp evlerinin camlarına çıkan vatandaşların ilgi odağı oldu. Evlerinin balkonlarına ve camlarına çıkan vatandaşlar o anları cep telefonlarına kaydetti.

İlk sahurda 'yeni nesil davulcu' sürprizi! Duyan cama koştu - 1. Resim

DAVUL SESLERİ VOSVOSLARDAN YÜKSELDİ

Vosvoslardan davul sesleri yükselirken diğer yandan da manilerini okuyan Fikret Bayraktar, "Biz yaklaşık 8 sene önce Vosvos Ramazan davulculuğu ile yola çıktık. Ramazan'da uyanamayan vatandaşlarımızı uyandırmaya çalıştık. Bir dönem Ramazan davulcuları da kendi aralarında problemliydi. Biz bu durumu Vosvos Ramazan davulcusu ile çözdük. 8 senedir bu işi yapıyoruz. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Bundan sonra her Ramazan'da da Vosvoslarla vatandaşlarımızı uyandırmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlk sahurda 'yeni nesil davulcu' sürprizi! Duyan cama koştu - 2. Resim

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...