Irak'ın kuzeyinde 1'i terörist 2 terörist teslim oldu: MSB o anları paylaştı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde saklandıkları mağaradan çıkan 1'i kadın 2 teröristin teslim olduğu görüntüler  Milli Savunma Bakanlığı tarafından paylaşıldı.

Terör örgütleri ile mücaele hem yurtta hem de sınır ötesinde devam ediyor. Kahraman Mehmetçikler operasyonlara tüm hızıyla devam ederken Kuzey Irak'ta 1'i kadın olmak üzere toplamda 2 terörist teslim oldu. O anları ise Milli Savunma Bakanlığı paylaştı. 

Bakanlık Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde saklandığı mağaradan çıkan biri kadın olmak üzere 2 teröristin teslim olma anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşımda, “Teröristler için kaçış yok, tek çare Türk adaletine teslim olmak. Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde saklandığı mağaradan çıkan biri kadın olmak üzere iki teröristin teslim olma anları” ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1665283839126822912

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...