Iraklı ve Afgan çocuğa saldırı! "Baktılar" diye bıçakladılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Aksaray'da Irak ve Afganistan uyruklu iki çocuk saldırıya uğradı. Zanlılar "Ne bakıyorsunuz deyip" ikiliyi bacaklarından bıçakladı. 14 yaşındaki Najım İbrahim İsmail İ. "Şahıslar, sevgilileriyle kavga ediyordu. Biz de baktık. Sonra bize saldırdılar" dedi.

Aksaray merkeze bağlı Hacı Hasanlı Mahallesi, 707 Sokak'tan geçen Iraklı Najım İbrahim İsmail İ. (14) ile Afganistanlı Amir C'ye (16) tanımadıkları iki kişi saldırdı. Şahıslar, "Ne bakıyorsunuz?" deyip çocukları önce darbetti sonra bıçakladı.  

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı sonrası bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye götürüldü. Bacakların bıçaklanan İsmail İ. ile Amir C. tedavi altına alındı. İkilinin sağlık durumunun iyi olduğu aktarıldı.

Iraklı ve Afgan çocuğa saldırı! "Baktılar" diye bıçakladılar

"CAMİYE SIĞINDIM, GELİP BIÇAKLADILAR"

Yaşanılanları anlatan Najım İbrahim İsmail İ. "Yolda yürüyorduk. Bize saldıranlar sevgilileriyle tartışıyordu. Biz de ne olduğuna anlamak için baktık. Sona bizi kovalamaya başladılar. Biri bana yumruk ve toka attı. Kaçtım, camiye sığındım. Oraya gelip bacağıma bıçak sapladı" dedi.

Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Güvenlik güçler, zanlıların peşine düştü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...