"Ne bakıyorsun" kavgasında eczane çalışanı Gökhan Baran'ı öldüren kapıcı tutuklandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
"Ne bakıyorsun" kavgasında eczane çalışanı Gökhan Baran'ı öldüren kapıcı tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Teşvikiye'deki bir eczanede çalışan Gökhan Baran, yan aparmandaki kapıcı tarafından göğsünden vurularak öldürüldü. Cinayet sonrası gözaltına alınan zanlı, korkutma amaçlı ateş ettiğini savundu. Kadir K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İstanbul Şişli Teşvikiye'de dün saat 19.00 sularından cinayet işlendi. Cadde üzerindeki bir eczanede teknisyen olarak çalışan Gökhan Baran (31) ile yan binada apartman görevlisi olarak çalışan Kadir K. (42) "Ne bakıyorsun?" sözleri üzerine atıştı. 

Gökhan Baran

VURUP EVİNE SAKLANDI

Olayın büyüyünce Kadir K., apartmandaki görevli dairesine giderek tabancasını aldı. Ardından eczaneye geri geldi ve Baran'ı göğsünden vurdu. Zanlı evine kaçarken bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Nişantaşı'nda özel bir hastaneye götürülen Baran, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

"1 EL SIKACAKTIM, 2 TANE SIKTIM"

Kadir K. ise gözaltına alındı. Şüpheli, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra Çağlayan Adliyesi'ne götürüldü. Savcılığa ifade veren Kadir K "Kendisini iki yıldır tanıyorum. Sürekli benimle alay ediyordu, küfrediyordu. Bakma mevzusu yüzünden atıştık. Tekme attım, parmağım kırıldı. Ben de gidip silahımı aldı. Öldürme niyetim yoktu. Korkutmak istedim. 1 el ateş edecektim, elimin acısıyla 2 el sıktım" dedi. Katil zanlısı çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe 'kasten öldürme' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...