Ispartalılar dikkat! Halk otobüsleri Kurban Bayramı’nda 4 gün ücretsiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ispartalılar dikkat! Halk otobüsleri Kurban Bayramı’nda 4 gün ücretsiz

GÜNDEM Haberleri

Isparta Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Kurban Bayramı süresince 4 gün halk otobüslerinin ücretsiz olacağı duyuruldu.

Bayramlarda birçok belediye tarafından halk otobüsleri ücretsiz oluyor. Yaklaşan kurban bayramı ile yine birçok belediye tarafından otobüsler bayram süresince ücretsiz olacak. Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, Kurban Bayramı dolayısıyla belediyenin almış olduğu tedbirler ve halk otobüslerinin ücretsiz seferlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

'VATANDAŞLARA HİZMET VERECEK'

Büyükçulcu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda vatandaşların huzurlu ve rahat bir bayram geçirmeleri için Isparta Belediyesi olarak her türlü tedbirleri aldıklarını belirterek, “Kurban Bayramı boyunca 4 gün halk otobüslerimiz ücretsiz olarak vatandaşlarımıza hizmet verecek” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...