İstanbul Kadıköy'de bina çöktü: Enkaz altında kalan 1 işçi kurtarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bir bina çöktü. Enkaz altında bir işçinin kaldığı ve ekiplerin çalışması sonucu kurtarıldığı aktartıldı.

İstanbul'un Kadıköy ilçesindeki Moda Neşe sokakta yıkım kararı verilen bina, yıkım çalışmaları sırasında binada çökme meydana geldi. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Enkaz altında bir işçinin kaldığı ve ekiplerin çalışması sonucu kurtarıldığı aktartıldı.

İstanbul Kadıköy'de bina çöktü: Enkaz altında kalan 1 işçi kurtarıldı

Kadıköy'de Caferağa Mahallesi, Neşe Sokak’ta 14.00 sıralarında yıkım yapılan bir binada meydana geldi. Yıkım esnasında binada çalışan işçilerden bir kişi göçük altında kaldı.

İstanbul Kadıköy'de bina çöktü: Enkaz altında kalan 1 işçi kurtarıldı

Vatandaşlar ihbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekibine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri göçük altında kalan işçi yardımıyla çıkardılar. Sağlık ekibine teslim edilen yaralı ambulansı konarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

  

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...