İstanbul Şişli’de korkunç kaza: 1’i ağır 5 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’da minibüs ve taksinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 5 kişi yaralandı. Takside sıkışan kadını itfaiye ekipleri güçlükle çıkardı. O anlar bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

İstanbul Şişli Piyalepaşa Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada minibüs ve taksinin çarpışması sonucu 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

İddiaya göre, seyir halinde olan taksiye kırmızı ışıkta geçen bir minibüs çarptı. Sert darbe alan taksi çarpanın etkisiyle önce beton kaldırıma ardından demir tabelaya çarptı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

YOLCU ÖN KOLTUKTA SIKIŞTI

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre: Feci kazada taksinin ön koltuğuna oturan kadın sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince güçlükle çıkartılarak ambulansa teslim edildi. Durumunun ağır olduğu öğrenilen kadın, minibüs şoförü, taksi şoförü ve 2 diğer yolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı. O anlar ise bir vatandaşın kamerasına anbean yansıdı.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...