İstanbul'da güpegündüz Teksas'ı aratmayacak görüntüler! Sokak ortasında kurşun yağdırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul'da güpegündüz korkunç bir olay yaşandı. Arnavutköy'de bir kişi sokakta gördüğü husumetlisine kurşun yağdırdı. Vurulduktan sonra yere yığılan şahıs yoldan geçen bir araç ile hastaneye kaldırıldı. O anlar cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.

İstanbul'da Teksas'ı aratmayacak görüntüler... Sokakta yürürken karşılaşan iki husumetliden biri belindeki silahı çıkararak kurşun yağdırdı!

SOKAK ORTASINDA KURŞUN YAĞDIRDI

Arnavutköy'ün Anadolu Mahallesinde saat 13.30 sıralarında gerçekleşen olay, iddialara göre daha önceden aralarında husumet olan M.B. (28) ile D.D. (24) arasında yaşandı. Cadde üzerinde karşılaşan iki husumetliden M.B. belindeki silahı çıkartarak husumetlisi D.D.’ye ateş açtı.

İstanbul'da güpegündüz Teksas'ı aratmayacak görüntüler! Sokak ortasında kurşun yağdırdı - 1. Resim

POLİS HER YERDE SALDIURGANI ARIYOR

Saldırı sonucunda bacağından yaralanan D.D. yoldan geçen bir araçla hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis her yerde saldırganı arıyor.İstanbul'da güpegündüz Teksas'ı aratmayacak görüntüler! Sokak ortasında kurşun yağdırdı - 2. Resim

TEKSAS'I ARATMAYACAK GÖRÜNTÜLER

Gerçekleşen saldırı sonucunda D.D. yere yığıldı. Çevredeki vatandaşlar silah seslerinin gelmesi üzerine olay yerine koştu. Yaralı olan şahsa ilk müdahale olay yerine gelen vatandaşlar tarafından yapılırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulans gelene kadar yaralı yoldan geçen bir araç durdurularak hastaneye kaldırıldı. Olay yeri ve çevresinde güvenlik önlemi alan polis ekipleri, konuyla alakalı çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...