İstanbul'da korkutan patlama! Çok sayıda ekip olay yerinde

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da sıcak saatler! Çekmeköy'de bulunan 5 katlı binanın bodrum katında patlama oldu. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Çekmeköy'de 5 katlı bir binanın giriş katındaki dairede doğal gaz kaynaklı patlama oldu. Patlamada bir kişinin yaralandığı belirtildi. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, saat 17.30 sıralarında Mehmet Akif Mahallesi'nde Sultan Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın giriş katında yaşandı. Doğal gaz kaynaklı patlamada binada bulunan Muzaffer Güney (25) yaralandı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralanan genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

BETONLAR HAVAYA UÇTU

Yaşanan olaya ilişkin konuşan mahalle sakini Recep Usta, "Ben alt sokaktaydım. Patlama sesini duydum. Cam ve beton parçaları havaya uçuşmuş. Dairede yaşayan kişi yaralandı. Yüzünde yaralar vardı. Hastaneye kaldırıldı. Yüzünde yanmalar vardı" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...