İstanbul'da lodos etkisi! Büyük Mecidiye Camii'nde hasar oluştu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'da lodos etkisi! Büyük Mecidiye Camii'nde hasar oluştu

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Yurt genelinde soğuk havalar şiddetini artırıyor. İstanbul'u etkisi altına alan lodos, Büyük Mecidiye Camii'nde hasara neden oldu.

İstanbul'da olumsuz hava koşulları etkisini sürdürüyor. Megakentte etkili olan lodos nedeniyle Büyük Mecidiye Camii'nin avlusunda hasar meydana geldi.

Kentte sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran lodos dolayısıyla Ortaköy'deki Büyük Mecidiye Camii'nin deniz kısmında bulunan beton bloklar yerinden söküldü. Caminin bahçesine savrulan beton bloklar avludaki mermerlere zarar verdi.

Şiddetli rüzgar bahçede bulunan tenteleri de devirdi. Denizdeki plastik atıklar ve midye kabukları da caminin avlusuna doldu. Beşiktaş Belediyesi ekipleri caminin avlusunda temizlik çalışması yaptı.  

İstanbul'da lodos etkisi! Büyük Mecidiye Camii'nde hasar oluştu

AKOM BİLDİRDİ: YURT GENELİNDE KUVVETLİ FIRTINA BEKLENİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), akşam saatlerinden itibaren yağışlı havanın etkisine girecek kent genelinde kuvvetli fırtınanın beklendiğini duyurdu. 

VALİLİK DE UYARI YAPTI 

İstanbul Valiliği de Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmelerine göre, bu gece Avrupa Yakası'nda, yarın sabah ise İstanbul genelinde kuvvetli sağanak yağış ve gök gürültüsü beklendiğini duyurdu. 

Açıklamada, ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği vurgulandı. İstanbul Valiliği, vatandaşları olası risklere karşı bilinçli ve hazırlıklı olmaya çağırdı. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...