İSTANBUL'DA ORMAN YANGINI MI ÇIKTI? Beykoz orman yangını neden çıktı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İSTANBUL'DA ORMAN YANGINI MI ÇIKTI? Beykoz orman yangını neden çıktı?

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da orman yangını çıktı. Vatandaşlar yangının nerede ve nasıl çıktığını merak ediyorlar. Arama motorlarında ve sosyal medyada en çok merak edilen konular arasında "İstanbul'da orman yangını mı çıktı, orman yangını İstanbul'un neresinde, neden çıktı? soruları araştırılıyor. İşte o detaylar...

İstanbul'da ormanlık alanda çıkan yangından sonra vatandaşlar arama motorlarında "İstanbul'da orman yangını mı çıktı, orman yangını İstanbul'un neresinde, neden çıktı? sorusunun yanıtını araştırmaya başladılar. İşte İstanbul'da bulunan ormanda çıkan yangın hakkında son detaylar...

İSTANBUL'DA ORMAN YANGINI MI ÇIKTI?

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre: İstanbul Beykoz’da ormanlık alanda yangın çıktı. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Yangın saat 15.00 sıralarında Beykoz Anadolu Feneri'nde çıktı. Otluk bölgede çıkan yangın sıcak havalardan dolayı kısa sürede büyüdü. 

Orman yangınına müdahele itfaiye ekipleri tarafından devam ediyor. Yangın söndürme çalışmalarına hava desteğide istendi. 

BEYKOZ ORMAN YANGINI NEDEN ÇIKTI?

Beykoz'da çıkan yangının henüz neden çıktığı bilinmiyor. Yangınla ilgili itfaiye ekiplerinin çalışması devam ediyor.

   

 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...