İstanbul'da silah kaçakçılığı operasyonu! 13 tabanca, 1 otomatik silah ele geçirildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da silah kaçakçılığı operasyonu! 13 tabanca, 1 otomatik silah ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Eyüpsultan'da düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda, 1 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 13 tabanca, 1 otomatik silah ele geçirildiği öğrenildi.

Silah imalatı yaptığı tespit edilenlere yönelik ekipler tarafından düğmeye basıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Karadolap Mahallesi'nde silah imalatı ve ticareti yapıldığının tespit edilmesi üzerine çalışma başlattı. Belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, şüpheli Y.A'yı gözaltına aldı.

SİLAHLAR VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Adreste yapılan aramada, 13 tabanca, 1 otomatik silah, 14 boş şarjör, çok sayıda çeşitli ebatlarda silah namlusu, şarjör yayı ve silah kutusu ile 2 poşet içerisinde 7,35 gram uyuşturucu madde ve hassas terazi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Y.A, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...