İstiklal Caddesi’nde para saçan 2 şüpheliden 1’i gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstiklal Caddesi’nde para saçan 2 şüpheliden 1’i gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

 İstanbul'da İstiklal Caddesi’nde Araplara özgü kıyafet giyerek para saçan şüphelilerin Türk olduğu tespit edildi. 2 şüpheliden 1'i gözaltına alındıktan sonra adliyedeki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bir kadın ve bir erkeğin etrafa para saçtıkları görüntüleri sosyal medyada paylaşılmasının ardından olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalarda, 2022 yılına ait olduğu öğrenilen videolarla ilgili şahsın daha önce de bir çok kez rencide edici şekilde para saçtığı tespit edildi. 

2 ŞÜPHELİ TÜRK ÇIKTI

Şüphelilerin tespitine yönelik yapılan incelemeler kapsamında O.M.N. isimli erkek şahıs bugün yakalanarak gözaltına alındı. Video içeriğindeki E.A. isimli kadının ise Adana’da ikamet ettiği belirlendi. Öte yandan her iki şüphelinin de Türk vatandaşı olduğu tespit edildi. Yakalanan O.M.N. ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ suçundan adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.
Öte yandan olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...