İYİ Parti binasına isabet eden kurşuna ilişkin gözaltına alınan bekçi serbest bırakıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına saldırının şüphelisi inşaat bekçisi Melikşah E., Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan gözaltına alınan bekçi Melikşah E.'nin ifadesi ortaya çıktı ve ifadesinde inşaata gelen hırsızlar için silahı sıktığını söyledi.Bakırköy Adalet Sarayı'na getirilen şüpheli Melikşah. E., savcılık tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

İstanbul Merter İş Merkezi'nde bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na düzenlenen saldırıya ilişkin bir gelişme yaşandı. Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından Bakırköy Adalet Sarayı’na getirilen bekçinin ilk ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde 'hırsızlara ateş ettim' ifadelerini kullanan zanlı savcılık tarafından ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. 

İYİ Parti binasına isabet eden kurşuna ilişkin gözaltına alınan bekçi serbest bırakıldı

Zeytinburnu'nda bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasına isabet eden mermiyi sıktığı belirlenen Melikşah E., dün akşam saatlerinde yakalanarak Gayrettepe'de bulunan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Bekçinin ifadesi ortaya çıktı. Melikşah E., emniyetteki sorgusunda İYİ Parti binasının karşısındaki inşaatta bekçi olarak çalıştığını, olay günü inşaata birkaç hırsız geldiğini ve silahıyla onlara ateş ettiğini söyledi. 

SERBEST BIRAKILDI

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na isabet eden kurşuna ilişkin gözaltına alınan ve Bakırköy Adalet Sarayı'na getirilen şüpheli, savcılık tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

İYİ Parti binasına isabet eden kurşuna ilişkin gözaltına alınan bekçi serbest bırakıldı

BAKAN SOYLU DUYURDU: FAİL YAKALANDI

Konuya ilişkin dün akşam saatlerinde Twitter'dan açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şüpheli şahsın gözaltına alındığını açıkladı. Bakan Soylu paylaşımında "Türk Polisi yakalar. İYİ Parti İl Başkanlığına isabet eden saldırı ile ilgili fail yakalandı. Sorumlu mevkidekilerin suçlamalarda bulunurken dikkatli olmaları gerekir. Bizim görevimiz yakalamak. Devletinize ve Polisinize itimat ediniz. Mahcup olursunuz" ifadelerine yer verdi. 

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1641814923154956289

OLAYIN GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise olayın bir saldırı olmadığını duyurdu. Emniyete göre kurşun, yolun karşısından ateşlenen bir silahtan çıkıp kafetaryanın cam bölmesinden içeri girdi ve koltuğa saplandı. Silahı ateşleyen kişi, yakınlardaki bir inşaatta bekçilik yapan Melikşah E. Bekçi, hırsızlık yapan bir kişiyi kovalarken ruhsatlı silahla ateş etti.

İYİ Parti binasına isabet eden kurşuna ilişkin gözaltına alınan bekçi serbest bırakıldı

Gözaltına alınan saldırının şüphelisi inşaat bekçisi Melikşah E., Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi, ardından Bakırköy Adalet Sarayı’na getirildi.(İHA)

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...