İzmir açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İzmir açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem!

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ege Denizi'nde İzmir Karaburun açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre deprem yerin 7.44 kilometre altında gerçekleşti. Kandilli ise depremi 4.4 olarak ölçtü.

Son dakika deprem... Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) son dakika yapılan açıklamaya göre İzmir açıklarında 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli ise depremin büyüklüğünün 4.4 olarak ölçüldüğünü duyurdu.

İZMİR AÇIKLARINDA KORKUTAN DEPREM

AFAD tarafından yapılan paylaşıma göre deprem, Ege Denizi'nde, İzmir'in Karaburun ilçesine 73.48 kilometre mesafede yaşandı. Deprem, yerel saat ile 01:59'da gerçekleşti.

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, depremin koordinatları 38.73639 kuzey enlemi ve 25.55944 doğu boylamı olarak belirlenirken sarsıntının derinliği ise 7.44 kilometre olarak ölçüldü.

KANDİLLİ 4.4 OLARAK DUYURDU

Kandilli'den yapılan açıklamada depremin 4.4 olarak ölçüldüğü duyuruldu. Açıklamaya göre deprem Ege Denizi'nde 21.5 km derinlikte gerçekleşti.

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 
Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...