'Kâbus Doktor' suç makinesi çıktı! FETÖ'cü Zoroğlu'nun iddianamesinde korkunç detaylar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
'Kâbus Doktor' suç makinesi çıktı! FETÖ'cü Zoroğlu'nun iddianamesinde korkunç detaylar

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Çocuk hastalarına vitamin adı altında ketamin enjekte ederek aileleri tarafından cinsel istismara maruz kaldıklarına inandıran Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkında soruşturma tamamlandı.

İstanbul’da yaşı küçük çocuklara gerçeğe aykırı şekilde cinsel istismar raporu çıkardığı iddiasıyla tutuklanan ve FETÖ üyesi olduğu gerekçesiyle KHK kapsamında Adli Tıp Kurumundaki görevinden ihraç edilen çocuk ve ergen psikiyatristi Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu ile kendisine yardım ettiği iddia edilen 5 sanık hakkında dava açıldı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan ve Bakırköy 21. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen 151 sayfalık iddianamede, 20 aile müşteki, yaşları 7 ile 18 arasında değişen ikisi kardeş 21 çocuk da “mağdur” olarak yer aldı.

İddianamede, sanık Süleyman Zoroğlu’nun “uyuşturucu ticareti, şantaj, eziyet, iftira, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, özel hayatın gizliliğini ihlal etme”nin de aralarında bulunduğu 8 ayrı suçtan 96 yıldan 972 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.

Salih Zoroğlu ile birlikte eşi ve aralarında psikologların da bulunduğu klinik çalışanlarının da benzer suçlardan hapis cezalarına çarptırılması talep edildi.

AİLELERİ TEHDİT ETMİŞ

İddianamede, müşteki ailelerin sanıklardan çocuk ve ergen psikiyatristi Süleyman Salih Zoroğlu’yla ilgili şikâyette bulunduğu belirtilerek, müştekilerin, ailelerin söz konusu şikâyetlerinde sanığın çocuklarıyla ilgili hızlıca “Çekingen Kişilik Bozukluğu (ÇKB)” teşhisi koyup seans arasında “ketamin” isimli madde verdiği, cinsel içerikli sorular yöneltilen çocukların bedensel ve ruhsal yönden sağlıklarının bozulmasına sebep olduğu ve aileleri cinsel istismarla suçlayarak maddi menfaat karşılığında tehdit ettiğini söyledikleri anlatıldı.

SIRADAN ŞİKÂYETLERLE GİTMİŞLER

Zoroğlu’nun çocukları uyuşturucuya alıştırdığı, ailelerini öldürmekle telkin ettiği ve “bacıhane” adını verdiği FETÖ evine yerleştirip yurt dışına götürme planları yaptığı ifade edildi. İddianamede, mağdurların hiçbirinin kliniğe cinsel istismar iddiası ve şüphesi ihtimaline bağlı bir travma sebebiyle gitmediği, her çocuğun bazen dikkat dağınıklığı, sınav stresi gibi yaşlarına bağlı olarak sık karşılaşılabilecek şikâyetlerle başvuru yaptıkları vurgulandı. Ancak Zoroğlu’nun bütün vakalara bir cinsel istismar hikayesi uydurduğu belirtildi. Çocuklara “vitamin” diye yasak olan “ketamin” veren profesörün, kurbanlarının beynini yıkayıp iftiraya sevk ettiği kaydedildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Elif Fikret30 Kasım 2023 15:13

Canimizi emanet ettigimiz doktora bak ya

Muhammet Damar30 Kasım 2023 15:12

Cidden çok korkunç çok karanlık olay

Sonraki Haber Yükleniyor...