Kadıköy'de yangında can pazarı: İBB eski daire başkanının evi yandı, eşi korkuluktan düştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kadıköy'de 3 katlı bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yanan evin İBB daire başkanlığı ve Marmara Belediyeler Birliği’nde genel sekreterlik yapan Cemil Arslan’ın olduğu öğrenildi. Yangından kurtulmak için korkuluklardan sarkan Cemil Arslan ve Hatice Arslan çifti yüksekten düştü. Hatice Arslan hayatını kaybederken kendisi ve kızı yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, yangın, Kadıköy Acıbadem Mahallesi Tekin Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın 3’üncü katındaki dairede 04.15 sıralarında çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde daire başkanlığı ve Marmara Belediyeler Birliği’nde genel sekreterlik yapan Cemil Arslan’ın evi olduğu ortaya çıktı. Cemil Arslan ile eşi Hatice ve kızı Şeyma Arslan’ın yaşadığı daireden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşların İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede büyüyen ve daireyi saran yangından kurtulmak isteyen Cemil ve Hatice Arslan çifti çatıya çıktı. Alevlerin çatıya doğru ilerlemesi üzerine demir korkuluklardan aşağı doğru sarkan çift, daha fazla tutunamayıp kendilerini 3’üncü kattan boşluğa bıraktı. Cemil Arslan binanın bahçesinde bulunan çardağın üzerine düşerek yaralanırken zemine düşen 50 yaşlarındaki eşi zemine düştü. Yoğun dumandan etkilenen Şeyma Arslan ise yangın kontrol alındıktan sonra merdivenleri kullanarak aşağı inmeyi başardı.

Kadıköy'de yangında can pazarı: İBB eski daire başkanının evi yandı, eşi korkuluktan düştü

“KADININ KENDİNİ ATTIĞINI GÖRDÜK”

Olayla ilgili konuşan mahalle sakinlerinden Ahmet Ş. "Yangın yanarken biz buradaydık. Yangın başlangıcında ancak o kadının demirlere sarktığını ben görmedim. Fakat yangın bayağı aleviydi. Vaziyet onu gösteriyordu. En üst katta dubleks denilen yer yanıyordu. Kadının kendini attığını gördük. Demirlere asılı vaziyetteydi. Cami hocası ile gördük onu” şeklinde konuştu.

Kadıköy'de yangında can pazarı: İBB eski daire başkanının evi yandı, eşi korkuluktan düştü

“ÇOK YÜKSEK ALEVLER VARDI”

Konuyla ilgili konuşan diğer mahalle sakini Cüneyt Ö. "İşten geliyordum zaten. Bu alev zaten Dörtyol’a kadar görünüyordu. Bende iş çıkışında polis arabalarının peşine düştüm. Kadın amcanın dediği gibi asılıymış. Asıl görmüşler yani kendini bırakırken. Çok yüksek bir alev vardı, öyle böyle değildi." şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...