Kaos için terör yandaşlarını finanse ediyorlar! Fransa’nın hedefi sandığa sabotaj

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kaos için terör yandaşlarını finanse ediyorlar! Fransa’nın hedefi sandığa sabotaj

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Seçim öncesi Türkiye’yi karıştırmak isteyen Paris liderliğindeki kaos lobisi harekete geçti. 8 milyon avroluk bütçe hazırlayan lobi, hassas konular üzerinden gerilim üretmeyi hedefliyor.

YILMAZ BİLGEN'İN HABERİ

Mart ayında yapılacak yerel seçim öncesi Türkiye’yi karıştırmak isteyen kaos lobisi harekete geçti. Paris liderliğindeki lobi başta Fransa merkezli Kürt Dernekleri Federasyonu (FKDF) ve Kürt İş Adamları Birliği (KARSAZ) olmak 15’ten fazla paravan yapı kullanılarak yürütülen faaliyetler kapsamında 8 milyon avroluk bir bütçe hazırlandı.

Türkiye’de medya, sivil toplum örgütleri, bazı kurum, kuruluş ve kişileri sürece dâhil etmek isteyen lobi, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’a özgürlük, etnik kökenler, ana dilde eğitim, mülteciler, ekonomik şartlar ve bazı sabote faaliyetlerine bağlı toplumsal tepkiler ve benzeri hassas konular üzerinden gerilim üretmeyi hedefliyor. Planın en dikkat çekici boyutlarından biri ise cezaevlerinde tertip edilecek mahkûm ayaklanmaları. Özellikle bürokrasi ve bazı kurumlarda FETÖ hücre yapılanmalarına bel bağlayan kaos ittifakına hain örgütün Avrupa yapılanması da yoğun destek veriyor.

EŞ ZAMANLI GÖSTERİ TAKVİMİ

Aralarında Fransa Senatosu üyeleri, film yapımcısı, reklamcı, STK yöneticisi, yazar, şarkıcı, politikacı gibi terör destekçilerinin de yoğun desteği ile başlayan kirli propagandanın nihai hedefi, seçim sürecini provoke etmek. Fransa’nın Humanite gazetesinde bu kapsamda bir manifesto yayınlayan terör lobisi, Öcalan başta olmak üzere PKK-PYD ve diğer terör versiyonlarına övgüler dizdi, Avrupa’nın tamamına yardım çağrısı yaptı.

Bu isimlere Almanya, Danimarka, Belçika, Hollanda ve İngiltere gibi ülkelerden de destek veriyor. Türkiye’yi karıştırma amaçlı oluşturulan bütçelerin taşınmasında DEM Parti yöneticileri ile birlikte sözde Kürt İşadamları Dernekleri, yardım kuruluşları ve bazı şirketler kullanılıyor. Kaos sponsoru Avrupa ülkeleri, Türkiye ile eş zamanlı terör destekçilerine gösteri takvimi hazırladı. Terör destekçisi lobi, Almanya, Fransa, Belçika, İsviçre, Hollanda ve Belçika’nın birçok bölgesinde salon ve meydan gösterileri gerçekleştiriyor.

GURBETÇİYE GÖZDAĞI VERİYORLAR

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UID) eski Başkanı Köksal Kuş, gurbetçilerimize ait adres kayıtları başta olmak üzere bazı mahrem bilgilerin terör yandaşları ile paylaşıldığını söyledi. Kuş “PKK destekçileri son provokasyonlarına daha fazla destekçi bulmak ve Türklere gözdağı verme amaçlı bu bilgileri kullanıyor. Türklerin evlerine DEM Parti’ye oy vermeleri ve terör elebaşı için yapılan gösterilere katılmaları için doğrudan aranıyor ya da ev ve işyerlerine broşür bırakılıyor. Güvenlik birimleri tespit edilen para akışı ve yürütülen kirli proje ile ilgili çok sayıda kişi ve kurumu yakın takibe aldı” dedi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...